contact1

In de maand september woon en werk ik (samen met 11 andere kunstenaars) in basiskamp Entre Nous in Frederiksoord Drenthe.

Naast alle thema's waar de kunstenaars aan werken, probeer ik iedere dag met iemand (bezoeker, spreker, collega etc.) een gesprek aan te gaan van ongeveer 2,5 uur. Tijdens dit gesprek maak ik van mijn gast een portret in klei, een schets. De onderwerpen zijn vanuit de thema's van het basiskamp. In dit geval een persoonlijk gesprek, diepgravend van mens tot mens,  in de schets probeer de essentie te pakken en als residu het beeld en een uitspraak te distilleren over het onderwerp waarover we spreken.

Het is mogelijk om op de bonnefooi langs te komen en te kijken of ik vrij ben, maar een afspraak maken mag ook.

Ik ga uit van een open, filosoferend, onderzoekend gesprek.

Interesse? mail: [email protected]
         sms/app: 06 53524066 of

Stuur me een vriendschapsverzoek op facebook en stuur een persoonlijk bericht.


Volg ook http://basiskamp-entrenous.nl/

 

BASISKAMP

Entre Nous

Basiskamp Entre Nous is bedacht door Edwin Stolk (kunstenaar) en wordt gerealiseerd i.s.m. Stichting KiK. Op vrijdag 1 september om 16 uur is de opening. Door met bedrijven en andere organisaties samen te werken ontstaat een tijdelijk laboratorium, een proefkolonie waar de zoektocht naar alternatieven voor onze verzorgingsstaat centraal staat.

In Basiskamp Entre Nous staat u als burger centraal. Door met elkaar in gesprek te gaan zoeken we in debatten, bij workshops, presentaties en lezingen antwoord op de vraag: “Wanneer publieke diensten steeds meer door private partijen worden ingevuld, hoe zorg je er dan voor dat ze toegankelijk blijven voor iedereen? Hoe creëer je met elkaar een samenleving waarin iedereen tot zijn recht kan komen?”

In september is het basiskamp vrij toegankelijk en wonen er (i.p.v. militairen) een maand lang verschillende kunstenaars. Deze vakmensen gaan zich bezighouden met verzorgingsstaat gerelateerde onderwerpen die spelen in Westerveld en exemplarisch zijn voor andere gemeenten.